VINNÁ DOMÁCÍ KLOBÁSA

DOMÁCÍ VINNÁ KLOBÁSAklobása vinná

RECEPT:  700 g libového vepřového, 200 g syrového sádla, 2 rohlíky, 100 ml mléka, 150 ml suchého bílého vína, sůl, 3g směsi koření na vinnou klobásu.

VINNÁ KLOBÁSA – muškátový květ, pepř bílý, kmín, česnek, glutaman. Najdete zde.

 

Rohlík si předem namočíme do mléka a maso je lépe si předem nasolit a nechat jej pár hodin v chladu odležet. Maso a rohlík nameleme na velmi jemném mlýnku, můžeme 2x. Směs můžeme dát ještě na chvilku do mixéru. Postupně přidáváme ostatní ingredience a důkladně promícháme. Hotovou směs můžeme nacpat do střev, případně přidat trochu strouhanky aby zhoustla a udělat klasické obalené řízečky. Zbylou směs můžeme uchovat v mrazáku.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  • Archivy
  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky