Grilovací sezóna 2013

127540134246fd3aa7483ed[1]

Milujete grilování a používáte stále stejné druhy koření? A co zkusit marinády!

23 druhů marinád, 23 různých chutí.

www.prodejkoreni.cz

!!! DOPORUČUJEME !!!

SUCHÉ MARINÁDY

Suché marinády jsou vyvážené směsi koření na marinování masa. Do směsi stačí pouze přidat olej a vodu, případně pivo, víno. Marinádu je třeba vyšlehat metličkou do kašovité konzistence a maso potřít. Není třeba v ní maso vyloženě koupat, opravdu stačí pouze potřít. Již hotovou marinádu můžete uchovat v ledničce v uzavřené nádobě, měla by vydržet až 1 měsíc. Většina marinád neobsahuje glutaman, ten obsahují pouze marinády, Zvěřinová, S medvědím česnekem, Briliant a  Bankok.  V našem e-shopu si můžete vybrat z 23 druhů těchto výborných marinád.

 

NOVÁ ŘADA SMĚSÍ NA GRILOVÁNÍ EXCLUSIVE

 

Úplnou novinkou v letošní sezóně je řada kořenících směsí  EXCLUSIVE. Tyto směsi neobsahují žádný glutaman ani sůl. Přes to doporučujeme maso , především drůbeží  při grilování alespoň mírně posolit.

NOVINKA – Zlaté kuře bez glutamanu 100g

 

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  • Archivy
  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky