GRILUJEME  A JINAK PŘIPRAVUJEME SÝR, ZELENINU A HOUBY.

GRILOVANÁ ZELENINA A HOUBY

isCA2P2C71

Všechny tyto dobrůtky jsou rychle hotové, zdravé a lahodné. Dají se jíst samotné, nebo vhodně doplní masité pokrmy. A ze své zkušenosti vím, že i chlap, který preferuje u grilu maso, nakonec grilované zelenině neodolá.  Stačí nakrájet na větší kousky cibuli, brambory, kořenovou zeleninu, papriku, přidat žampiony a cukety , vše smíchat, promíchat s kořením a v alobalu ugrilovat na grilu nebo v troubě. a uvidíte ten úspěch.

NAŠE NABÍDKA

SALÁTYHOUBY

 Salát se dá jíst v každém ročním období a dá se udělat z jakékoliv zeleniny a ovoce. Přidat můžete i těstoviny ( doporučuji naše ochucené, tříbarevné nebo kus kus) případně zdravou luštěninu ( ideální je bulgur, nebo fazolky). Pak už jen stačí dochutit kořením. Do salátu se pochopitelně hodí především směsi obsahující bylinky a sušenou zeleninu.

NAŠE NABÍDKA

PŘÍLOHYBRAMBORY

  Přílohy jsou nedílnou součástí jídelníčku téměř každý den. proto je dobré občas pro zpestření použít i jiné koření než je sůl a kmín. I v tomto ohledu vás jistě naše nabídka nezklame.

KOŘENÍ NA SÝRgrilovaný sýr

  Grilované a nakládané sýry jsou pro někoho velkou pochoutkou, někdo je zase odmítá. Každopádně stojí za vyzkoušení a to ne jen Hermelín, nebo Eidam. Připravovat můžeme Nivu, Olomoucké syrečky, Blaťácké zlato, Lerdamér, slané sýry, uzené korbáčky, no prostě co si zamaneme. Koření i směsi zpestří tento výborný pokrm ať už jej nakládáme do oleje, nebo dáváme na gril. I obyčejný smažák dostane jinou chuť, když při obálení přidáme do vajíčka nějakou dobrou směs koření.

NAŠE NABÍDKA