Chceme-li zvýraznit účinky, chuť a vůni koření, je třeba jej před použitím upravit. Možností je několik. KLIKNĚTE ZDE.

Každý kuchař má své oblíbené koření, které zná a používá. Problém může nastat třeba u obyčejné papriky. Použít levnou, která méně barví a dát ji do jídla víc? Nebo použít dražší, které stačí dát špetku a jídlo krásně obarví? Odpověď zní " Anitak, ani tak"  Kvalitní je jak ta levná, tak ta drahá. Jen každá patří do jiného druhu jídla. ČTĚTE ZDE

Chcete svým hostům připravit specialitu? Co takhle grilovaná krůta? nevíte jak na to? ČTĚTE ZDE.

Restaurace by měla být místem, kde se lidé potkávají s příteli, baví se a relaxují. Je i vaše restaurace místem kde to žije?

Maso je jednou ze surovin, se kterou pracuje kuchař v restauraci denně. Funkce koření není jen maso ochutit. Koření maso zjemní a udělá jej pro náš organismus stravitelnější. Každé maso má své oblíbené koření.

Čerstvá zelenina je dnes drahá a jinak tomu už asi nebude. V některých případech se to dá řešit i jinak.